Jan gaat het rustiger aan doen

Samen met zijn vrouw Els heeft Jan Nelissen in 2006 de Stichting Colourful Children opgericht. Vorig jaar, na het 10 jarig jubileum, besloot Jan het kalmer aan te gaan doen.

Hij heeft zich enorm ingezet, al die jaren. Dankzij Jan en zijn grote netwerk aan contacten kon er heel snel gebouwd worden en kwam er al in 2007 een prachtig nieuw gebouw voor al die pareltjes van kinderen, die anders verwaarloosd zouden worden en nooit naar school zouden gaan. Jan was heel sterk in het onderhouden van het netwerk, en wist in 10 jaar een grote ‘vriendenkring’ van C.C. op te bouwen. Daardoor kon er in 2011 nog een verdieping op het gebouw gezet worden, een prachtige tuin en speeltuin aangelegd worden en een zonne-energie systeem geïnstalleerd worden.

sponsortocht 024De Stichting Colourful Children is nu toe aan afbouwen en heeft daarover goede afspraken gemaakt met de congregatie van St. Anne. In 2020 staan zij volledig op eigen benen en zullen  alleen bijzondere projecten nog gefinancierd worden.

Jan trekt zich niet volledig terug. Daarvoor gaat Colourful Children hem teveel aan het hart. Hij blijft waar nodig hand- en spandiensten verrichten.

Dank Jan

Alle contacten blijven lopen via info@colourfulchildren.nl