10 jaar Colourful Children

23 Februari 2006 is de Stichting Colourful  Children opgericht. Jan Nelissen en Els Schouten hadden het initiatief genomen tijdens een wandeling in de Voerstreek. Samen met Jef Oomen, Paul Kokke en Ton Verhoeven vormden zij een bestuur. En daarna is er heel veel gebeurd wat je allemaal kunt lezen in de speciale nieuwsbrief op de pagina van de Stichting.

Donderdag 10 maart 2016 hadden we een geweldig sponsordiner op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Afgelopen jaren hadden we ook ieder jaar een sponsordiner. Sponsors kochten een tafel voor 8 personen en de opbrengst daarvan was voor Colourful Children. Dit jaar hebben we er voor gekozen om iedereen uit te nodigen die ons afgelopen jaren gesteund heeft: financieel of door naar India te gaan met zijn/haar expertise.

Er waren 75 gasten. Het was een superavond en het leek wel een reünie. Dankzij het walking diner werd het een gezellige en informele avond met muziek en met Indiase dans. Onze voorzitter Jef Oomen stond stil bij het tienjarig bestaan. Hij benadrukte vooral dat er veel vertrouwen en geduld nodig is om ons project te doen slagen. Hierbij willen we de studenten van het Koning Willem 1 College van harte bedanken voor de organisatie en het verloop van de avond. Het Koning Willem 1 College heeft dit jaar weer zeer genereus meegeholpen!!!